Bemutatkozás

  • PDF

image01Concordia Integrátor Kft.

A Concordia Integrátor Kft. 2008. december 22-én kelt társasági szerződéssel jött létre. Napjainkra a Concordia Közraktár Zrt. 99,8 %-ban tulajdonosa a Concordia Integrátor Kft-nek.

A Concordia Integrátor Kft.-t azzal a céllal alapították a tulajdonosok, hogy az egész ország területén szervezze a mezőgazdasági termelők integrációját, a megtermelt gabonát (búza, árpa, napraforgó, kukorica, repce, stb.) a szerződött partnerek a Concordia Közraktár Zrt. telepeire szállítsák be, ezzel növelve a Concordia telepeinek kihasználtságát.

A termeltetéshez a termelők részére input anyagokat értékesít a Kft. (vetőmag, műtrágya, növényvédő szer), ezzel segítve a munkájukat.

Jelenleg a cégcsoporttól komplex szolgáltatást vehet igénybe a gazdálkodó a vetőmag beszerzéstől a megtermelt áru értékesítéséig.

2011. második félévében a Concordia Kereskedőház Kft. megszűnésével (melynek feladata volt a terménykereskedelem a Concordia Zrt. telepein és azon kívül), a Concordia Integrátor Kft. vette át a terménykereskedelmet, mint egyik fő tevékenységet.

Oldal Concordia Integrátor Kft

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.Részletes leírás.